Prefectul şi-a arborat steagul în balconul apartamentului său. Foto!

steaguri la PrefecturaPrefectul Costică Macaleţi şi-a arborat, vineri dimineaţă, steagul tricolor în balconul apartamentului său situat la etajul I al unui bloc de pe Calea Naţională, în apropierea Stadionului. El vrea să marcheze în acest fel Ziua Naţională a României, marcată pe 1 Decembrie. Drapelul, montat pe verticală, are dimensiunea unui ochi de geam termopan.

Aşa am simţit ca un bun român ca în astfel de împrejurări să arborez tricolorul patriei. Vreau să vă spun că, în urmă cu ceva timp, soţia mea mi-a făcugt o surpriză şi am postat un astfel de tricolo şi în casă şi chiar am avut emoţii. Îi mulţumesc pe această cale”, a spus Macaleţi.

Steagul la balconul prefectului Costica MacaletiPrefectul a ordonat angajaţilor Prefecturii să arboreze un drapel de mari dimensiuni şi pe sediul instituţiei. De altfel, drapelul tricolor poate fi văzut la intrarea principală în institutţie.

Alte sute de botoşăneni şi-au arborat, de Ziua Naţională, drapelul la balcoane.

3 thoughts on “Prefectul şi-a arborat steagul în balconul apartamentului său. Foto!

  1. Astazi am trecut pri fata liceului Mihai Eminescu si nu am vazut arborat steagul Romaniei.Sunt niste carpe puse la intrarea din strada dar nu le pot considera steaguri.Daca acest liceu nu-si poate permite sa cumpere un steag ma ofer sa le cumpar eu din pensia mea.As dori ca domnul prefect sa ia masuri ca simbolurile nationale sa fie arborate permanent la toate institutiile statului incepand cu gradinitele.Am fost inFranta si pana si la restaurante au vaze cu 3 flori in culorile steagului lor.La noi de ce nu se poate.Mi-as dori sa sanctionati conducerea acestui liceu.

  2. Draga domnule prefect, steagul Romaniei ar trebui sa arate altfel.
    Mi se pare ca l-ati afisat doar de ochii lumii, altfel ati fi fost atent la pozitia culorilor, si anume, pe verticala, cu albastru in partea stanga, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *