Percheziţii la Penitenciarul Botoşani

Procurorii si politistii suceveni au organizat, joi, o perchezitie in Penitenciarul Botosani. Cel vizat a fost suceveanul Constantin Lungu, arestat pentru talharie urmata de moartea victimei, cel care a reusit sa puna pe picioare o retea de contrabanda cu tigari din spatele gratiilor.

Ridicat in mai de procurorii DIICOT, el a repus gruparea pe picioare, iar la perchezitia de ieri, in magazia unitatii, unde isi tin detinutii lucrurile personale, procurorii au gasit 350 de pachete de tigari – 100 intre lucrurile unui detinut, iar restul la alt detinut, bunuri plasate acolo cel mai probabil cu ajutorul unui gardian.

Inchis din 2009, dupa ce a talharit si ucis un valutist din Suceava, Constantin Lungu a facut doua victime si la Botosani. Pe 17 octombrie 2008, l-a asteptat, in scara blocului, impreuna cu alte persoane, pe un valutist din Botosani si, dupa ce l-au lovit, i-au furat geanta cu 27.000 de lei si 5.000 de euro. Pe 19 februarie 2009, individul a atacat si o postarita pe Strada Primaverii si i-a furat geanta de serviciu cu 23.300 lei. Arestat dupa cateva luni, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, dar a facut apel, dosarul fiind pe rol.

Sursa: Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *