Arestare în cazul botoşănencei incendiate la Roma

carabinieriPrincipalul suspect in cazul atacului asupra botosanencei Mihaela R. de 22 de ani, incendiata la periferia Romei (Italia) a fost arestat preventiv de autoritatile din Peninsula. Potrivit informatiilor furnizate de presa italiana, ar fi vorba tot de un roman, in varsta de 30 de ani, al carui nume nu a fost facut public. Anchetatorii sperau sa-l identifice si pe complicele acestuia.

Potrivit presei din Italia, barbatul ar face parte dintr-o grupare criminala si ar fi incendiat-o pe Mihaela pentru a transmite un mesaj bandei rivale cu care se afla intr-o disputa privind teritoriul de actiune. Internata in continuare in Spitalul „Sant’Eugenio” din Roma, unde a ajuns cu arsuri de gradul III pe mai mult de o jumatate din corp, Mihaela R. a refuzat sa-l identifice pe agresor.

Atacul a avut loc in seara de 11 septembrie, intr-o zona unde prostituatele obisnuiau sa-si racoleze clientii. Dupa lasarea intunericului, doi barbati imbracati in negru si cu fetele acoperite cu cagule au venit in fuga, au trantit-o la pamant pe Mihaela dupa care au stropit-o cu o substanta inflamabila si i-au dat foc. Atacatorii au disparut in scurt timp, iar botosaneanca a fost salvata de cativa martori ocular care au sunat la 112.

Orfana de tata, Mihaela R. a plecat in Italia dupa ce a implinit 18 ani. Rudele din Romania nu stiau cu ce se ocupa si credeau ca aceasta se afla la munca in Grecia.

Sursa: Monitorul de Botoşanicarabinieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *