Un consilier local îi cere primarului să facă ordine pe străzile din municipiu

Consiliu Local-Florin Ghiorghita si Catalin Alexa

Consilierul local al PDL, Marius Buliga, nemulţumit că în municipiul Botoşani se circulă haotic. Acesta a declarat, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, că şoferii parchează maşinile la întâmplare şi a cerut explicaţii Executivului Primăriei dacă firma HSR mai ridică maşini.  

Parcă ne-am întors la nivelul anului 2009. A durat poate un an, un an şi jumătate până am reuşit să disciplinăm şoferii în trafic, cel puţin pe partea cu parcările, şi în două luni de zile parcă s-a dat totul peste cap. Mai lucrează HSR, nu mai lucrează. Blochează sau nu blochează? Şi cetăţenii din municipiu au înţeles că nu se mai ridică maşini şi parchează pe unde apucă” a declarat consilierul local.

El a cerur ca firma HSR sa fie lăsată să-şi facă treaba, dacă contractul se derulează în continuare. Buliga s-a declarat nemulţumit şi de activitatea poliţiştilor locali.

Poliţia locală mai există, îşi face treaba. A venit frigul şi mai mult stau în maşini, stau la colţuri şi aşteaptă să sancţioneze pe cine a greşit. În ultimele zile, pe stradă nu i-am văzut decât pe cei de la Poliţia rutieră, mai puţin Poliţia Locală„, a adăugat Marius Buliga.

El i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc să ia atitudine în ceea ce priveşte circulaţia în municipiu.

În replică, primarul Ovidiu Portariuc i-a spus că aglomeraţia de pe străzi se datorează apropierii sărbătorilor de iarnă. Edilul a anunţat că Primăria urmează să rezilieze contractul cu HSR.

2 thoughts on “Un consilier local îi cere primarului să facă ordine pe străzile din municipiu

  1. Pe naiba din cauza sarbatorilor de iarna! Tot neamul de marlani, si in special taximetristii, opresc unde vor! Alti dobitoci parcheaza in locuri in care incurca vizibilitatea la iesirea de pe strazi laturalnice! Inclusiv cei de la Garda financiara, care isi parcheaza masinile pe marcajul din fata institutiei, desi se vede clar unde trebuie sa parcheze ultima masina. Dar, cine e ca ei! Masini luxoase cumparate cu bani din spaga, iar politistul roman sta si doarme in papuci, nu cumva sa-l deranjeze pe „domnul” comisar! Politia e de vina! Trece pe langa masinile parcate aiurea si-i doare-n fund. Ca deh, cum sa se ia de un om care face parte din MAI, nu? Sa nu mai spun ca de multe ori parcheaza aiurea si politistii, doar ei sun legea! Daca masina este inscriptionata cu POLITIA, le este permis orice! Da, sunt si ei oameni, nu? Trebuie sa-si ia un corn, un pachet de tigari sau altceva si de ce sa se mai osteneasca sa-si parcheze masina unde trebuie! Las-o dracului oriunde, ca oricum nu-i spune nimeni nimic, ca doar e omul legii! La dracu cu legile si cei care le aplica in tara asta!

  2. nu cred ca sinteti voi in masura sa disciplinati conducatorii auto,pentru asta exista politie rutiera.sau vi s a imputinat veniturile din ridicarile de masini ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *