Drumul Suharău- Oroftiana- Cristineşti, inaugurat de şefii judeţului. Vezi foto!

modernizare drum suharau - oroftiana- cristinestiAutorităţile judeţene au inaugurat, joi, drumul judeţean  291 D care leagă localităţile Cristineşti, Suharău şi Oroftiana. Investiţia, realizată prin fonduri europene, a fost în valoare de 34,6 milioane de lei şi a constat în asfaltarea a 13 kilometri de drum.

Construcţia drumului a fost realizată de asocierea dintre Tehnic Asist şi Transporturi Auto, prima dintre firme asfaltând opt kilometri de drum, iar cea de-a doua cinci.

Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, primarul comunei Suharău, Marcel Chelaru, primarul comunei Cristineşti, Marinel Stredie, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, şeful Inspecţiei în Construcţii, Ioan Ciobanu, administratorul judeţului, Radu Judele, dar şi managerul firmei Tehnic Asist, Mirel Vlas.

Sunt mândru de acest drum, dar dovadă stă faptul că toţi cei care sunt aici, în special cei de la Inspecţia în Construcţii şi de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri sunt mulţumiţi. Dacă ei sunt mulţumiţi, înseamnă că lucrul este de calitate”, a declarat patronul Tehnic Asist, Mirel Vlas.

La rândul său, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, a apreciat lucrarea, manifestându-şi speranţa că, în scurt timp, cât mai multe drumuri din judeţ vor arăta la fel.

Acest proiect a fost implementat în perioada 2008- 2012, pe mandatul domnului Ţâbuleac. Eu, când am devenit preşedinte al CJ, am preluat din mers acest proiect şi l-am finalizat. Acest drum va fi de folos cetăţenilor din comuna Suharău, cetăţenilor din comuna Cristineşti şi tuturor cetăţenilor din judeţul Botoşani care circulă pe acest drum. Mi-aş dori să avem toate drumurile din judeţul Botoşani asfaltate”, a spus Ţurcanu.

La inaugurare a fost oficiat un Te Deum, la care au mai luat parte şi candidaţii pentru funcţiile de senator în Colegiul Darabani- Săveni, Şerban Mihăilescu, şi deputat în Colegiul Darabani, Costel Şoptică.

One thought on “Drumul Suharău- Oroftiana- Cristineşti, inaugurat de şefii judeţului. Vezi foto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *