Factura de 4 lei de la Modern Calor, contestata de un consilier local

Consiliu LocalUn consilier local a primit o factura de la Modern Calor in valoare de nici mai mult nici mai putin 4 lei. Catalina Lupascu a criticat faptul ca mai multe costuri implica transportul facturii decat energia termica pentru cota indiviza. Ea a cerut explicatii cu privire la facturile trimise cetatenilor de catre Modern Calor, unele si cu o valoare de 2 lei, si a cerut clarificarea situatiei.  

Sunt cunostinte care au primit facturi de 2,9 lei. In intalnirile pe care le-am avut cu cetatenii exista nemultumiri. Cat la suta din aceasta factura reprezinta energia termica pentru cota indiviza, avand in vedere ca pentru a ajunge aceasta factura la mine acasa sunt implicate costuri: resursa umana, cu curieratul si tipizatele”, a spus Catalina Lupascu.

Ea a cerut ca cetatenii sa fie informati corect cat au de plata si pentru ce platesc aceste facturi. Consilierul local a spus ca se va adresa instantei in cazul in care Executivul Primariei nu va lua masuri si nu va rezolva aceasta problema.

One thought on “Factura de 4 lei de la Modern Calor, contestata de un consilier local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *