Preotul din Bajura a „blagoslovit crestineste”, cu pumnul, un USL-ist !

preot bajuraDuminică, 25 noiembrie, în timp ce se aflau în campanie electorală la Bajura, membrii echipei USL au fost martorii unui eveniment mai neobișnuit. Preotul din sat a sărit să-i aplice o corecție „creștinească” unuia dintre tinerii care fac parte din stafful electoral al lui Costel Şoptică. Conflictul nu a avut la bază politica; se pare că fiul preotului a fost implicat într-o altercație cu ceva timp în urmă, iar părintele a dorit acum să-l răzbune.

”Eu nu am blagoslovit pe nimeni. Băiatul respectiv a venit acum trei săptămâni la fiul meu, i-a dat un pumn, și doar l-am întrebat ce i-a făcut. Băiatul meu a avut ochiul vânăt, a stat trei săptâmâni în spital. A scos certificat medico-legal și am depus și plângere la Poliție. Este un personaj cu probleme, a mai agresat câteva persoane din Bajura. Mie îmi pare rău, eu am fost astăzi la d-l primar și am vorbit cu d-lui pentru că acest băiat strică imaginea USL-ului”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Virgil. B., preotul satului.

De cealaltă parte, victima este mai reținută. „Eram la Căminul Cultural din Bajura și părintele a venit la mine și m-a lovit. Eu am avut o altercație cu băiatul lui și prietenii săi, acum ceva timp în Darabani, și el a venit la mine strigând ce am cu fiul său. Nu m-a învinețit, dar era multă lume acolo și oamenii au văzut că m-a lovit. Nu voi depune nici o plângere” a spus Daniel H., tânărul din stafful de campanie al USL. „Este o problemă a lor, personală, fără conotaţii politice, care nu mă priveşte pe mine” a spus Costel Şoptică, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, care nu a dorit să comenteze mai mult incidentul.

Sursa: Darabaneni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *