USL a absentat de la dezbaterea electorală organizată de societatea civilă

dezbatere electorala Botosani Candidaţii Uniunii Social Liberale (USL) au absentat de la dezbaterea electorală organizată, miercuri după-amiază, de mai multe organizaţii neguvernamentale din Botoşani. Niciunul dintre reprezentanţii USL înscrişi în cursă nu a dat răspuns invitaţiei, stârnind nemulţumirea atât a reprezentanţilor societăţii civile, cât şi a contracandidaţilor.

La evenimentul care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei au participat doar 17 din cei 57 de parlamentari înscrişi în cursa electorală. Din partea Alianţei România Dreaptă au fost prezenţi candidatul la Senat pe Botoşani, Daniel Humelnicu, şi cei doi candidaţi la Camera Deputaţilor tot pe colegiile din Botoşani, Cristian Roman şi Gabriel Alecsandru.

Din partea PRM au participat şapte candidaţi, din partea PP-DD trei candidaţi, printre care şi fostul lider PRM Dumitru Codreanu, care candidează pe Colegiul 1 Flămânzi- Dorohoi pentru Senat, iar din partea PRM au fost şapte candidaţi. PER a fost reprezentat de trei candidaţi.

La discuţii au participat şi reprezentanţii principalelor confederaţii sindicale cu filiale la Botoşani, Marius Oroşanu- Cartel Alfa, Ştefan Ţarcă- CNSLR- Frăţia, Vasile Chiru- BNS, dar şi reprezentanţi ai unor sindicate din sectorul sanitar (Cristian Calimandriuc- Sindicatul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Octavian Dumitru- Sindicatul Sanitar, Yassin Jaber- Sindicatul Spitalului de Copii, Iuliana Nacu- Sindicatul Învăţământului Preuniversitar).

2 thoughts on “USL a absentat de la dezbaterea electorală organizată de societatea civilă

  1. USL fuge de raspundere…acesta este motivul pentru care a lipsit. Altfel, care ar fi motivul? Ca in rest au venit toti…Sau ei is regi si ceilalti slugi???

  2. daca ARD ii ataca murdar pe USL-isti ,atunci nu are rost sa participe la aceasta sedinta, USL nu se coboara la vinelul nimaniu,daca sunt considerati fraieri,mai bn sa le arate tuturor ca ei sunt cei mai tari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *