Drumul Oroftiana- Suharău-Cristineşti va fi inaugurat joi. Vezi cum arăta înainte de lucrări şi cum arată acum!

drum modernizat Oroftiana-Suharau-Cristinesti1Drumul judeţean 291 D, care leagă localităţile Oroftiana- Cristineşti- Suharău, urmează a fi inaugurat, joi, în cadrul unei recepţii la care vor lua parte preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, primarii comunelor Suharău şi Cristineşti, dar şi constructorii.

Investiţia a costat 34,6 milioane de lei şi a fost realizată de Consiliul Judeţean cu finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007- 2013.

drum modernizat Oroftiana-Suharau-CristinestiLucrările au fost executate de asocierea dintre societăţile Tehnic Asist (lider de asociaţie cu 66%)  şi Transporturi Auto (33%).

Este o lucrare care dovedeşte experienţa şi valoarea firmei noastre. Sunt convins că acest drum va fi apreciat de toţi specialiştii care activează în domeniul construcţiilor de drumuri”, a declarat patronul Tehnic Asist, Mirel Vlas.

Lungimea drumului modernizat este de 13 kilometri, din care Tehnic Asist a executat opt kilometri, iar Transporturi Auto cinci.

One thought on “Drumul Oroftiana- Suharău-Cristineşti va fi inaugurat joi. Vezi cum arăta înainte de lucrări şi cum arată acum!

  1. multumiti-i lui Contac, este inca unul din proiectele depuse de pe vremea lui, in 2007, altfel nu ar fi avut cu ce se lauda alde Tabuleac sau Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *