Nemulţumiri de la o ţeavă subterană spartă în zona Liceului „Mihai Eminescu”

Un botoşănean reclamă lucrările de mântuială făcute de muncitorii de la Nova Apaserv la o conductă de apă spartă în zona Colegiului „Mihai Eminescu”. Daniel Chiriac, care locuieşte pe strada Primaverii 7, Bl. P7, Sc.A, ap.23, susţine că a sesizat conducerea Nova Apaserv cu privire la acest aspect fără succes, pentru că în zonă apa curge în continuare. El şi-a exprimat nemulţumirea şi prin intermediul BotosaniNews:

În zona internatului de la Lic. M. Eminescu( strada de acces ce delimitează internatul Eminescu si garajele de tablă contruite) este o teava subterană de apa rece spartă. După înregistrarea unor reclamații, o echipă a furnizorului de apă s-a deplasat la fața locului, dar a reparat deficitar spărtura. După ce au astupat groapa, în câteva ore teava a cedat. După două zile, a venit o echipă care a turnat asfalt( locatarii care au fost de față, i-au rugat pe lucrători să nu asfalteze intrucât apa curge in continuare și până la rezolvarea situației nu-și au rostul banii cheltuiți cu asfaltarea). Un „DOREL” a amenințat locatarii de la fața locului (” le dau cu lopata in cap celor care se apropie și comentează”) și-a efectuat sârguincios treaba care i-a fost spusă de „șefu” cu toate că turna asfalt în apă.  Ulterior au fost întregistrate reclamații la cei de la Nova Apa Serv, s-a mers în audiență la director dar, nici până la aceasă dată nu s-a rezolvat nimic și…apa curge în continuare pe banii cetățenilor din oraș. Salariile celor ce au reparat spărtura, celor ce au asfaltat tot cetățeanul  le plătește.  Probabil mai trebuie încă 10 directori și 10 manageri la Nova ca să se rezolve o simplă spărtură de țeavă. Cred că în cazul în care țara noastră se numea Franța, Anglia sau altă țară cu care vrem să ne comparăm, toți de la muncitor până la director (și cei de la Nova și cei care au asfaltat) își prezentau demisia. Dar trăim în România și … asta ne ocupă toți neuronii!„, se arată în sesizare.

One thought on “Nemulţumiri de la o ţeavă subterană spartă în zona Liceului „Mihai Eminescu”

  1. Poate verifica D-UL Judele in multele atributiuni pe care le are de ce sunt obligati cetatenii din str Octav Onicescu pe segmantul B-ul M.Eminescu B-ul Primaverii si Aleea Viilor sa suporte zgomotele deosebite facute de trecerea peste capacele canalizarii de catre masini.Chiar totul se face de mantuiala?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *