Gabriel Alecsandru îi invită pe candidații la Parlament să renunțe la campania electorală de 1 Decembrie

Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru

Candidatul Alianței România de Dreaptă la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru, îi invită pe toți candidații la Parlament, aflați în prezent în campanie electorală, să renunțe, sâmbătă, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la orice acțiuni cu scop electoral, pentru a respecta dreptul românilor la Ziua lor Națională.

“Din respect pentru români, în memoria celor care au făcut posibilă Marea Unire, fac apel la toți candidații la Parlament, să renunțe pentru o zi, de 1 Decembrie, ziua națională, la campania electorală. Trebuie să lăsăm românilor ziua națională dată fiind încărcătura istorică a acestei zile. Discursuri populiste, manifestări partinice nu îşi au locul în această zi în care ar trebui să vedem ceea ce ne apropie, nu ceea ce ne deosebeşte”, a declarat Gabriel-Augustin Alecsandru, candidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

Pentru a marca Ziua de 1 Decembrie, în semn de respect pentru Ziua Națională, Gabriel Alecsandru împreună cu tinerii din echipa sa de campanie vor oferi botoșănenilor stegulețe tricolore. “Noi vom oferi botoșănenilor pe care îi vom întâlni în oraș, de 1 Decembrie, stegulețe tricolore fără a le sugera să voteze cu candidații ARD. În această zi dorim să păstrăm intact respectul pentru valorile românești. Singurul mesaj pe care alegătorii îl vor primi din partea noastră va fi un sincer şi călduros „La mulţi ani!”. Ziua Naţională a României trebuie să fie ziua fiecăruia dintre noi”, a declarat Gabriel Alecsandru.

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru îi invită pe candidații la Parlament să renunțe la campania electorală de 1 Decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *