Candidaţii ARD Botoşani s-au întâlnit cu muncitoarele de la Jatex

cristian roman la jatex botosaniCandidaţii ARD Botoşani – Daniel Augustin Humelnicu (Colegiu 3 Senat) şi Cristian Constantin Roman (Colegiul 5 Camera Deputaţilor) au făcut marţi câte o vizită la societăţile Rolana Tex, Jatex şi SCM Confecţia. Aceştia le-au împărţit angajatelor flori şi materiale electorale. Totodată, cei doi au efectuat o acţiune electorală şi în complexul comercial PARS. Alegătorii au primit bucuroşi vizita celor care intenţionează să-i reprezinte în Parlamentul Romaniei şi şi-au exprimat chiar propriile păreri referitor la modul de rezolvare a problemelor cu care se confruntă România.   

dan humelnicu la jatex botosaniSe ştie ca judeţul Botoşani este un pol important în domeniul confecţiilor şi al tricotajelor. În programul de guvernare, realizat de cei mai buni economişti din cadrul Alianţei Romania Dreaptă, avem prevăzută reducerea nivelul cotei unice de la 16% la 12%. Această măsură ar fi un câştig atât pentru agentul economic, cât şi pentru salariat.  Mai exact, prin scăderea cotei unice a impozitului pe venitul personal, 25% din ce plăteşte acum va ramane în buzunarul salariatului, iar companiile sunt încurajate să realizeze noi investiţii”, a declarat Daniel Humelnicu în finalul discuţiilor avute cu salariatele de la Jatex.

„Datorită crizei economice a scăzut foarte mult consumul. Dorim ca, începând cu 1 ianuarie 2013, să creştem salariul minim pe economie de la 700 la 850 de lei şi ulterior la 1.000 lei. De această măsură vor beneficia peste 600.000 de angajaţi care au în prezent salariul minim pe economie. Şi cumulând cu scăderea cotei unice, această măsură aduce câte 160 de lei în plus în buzunarele acestor angajaţi. Venim în faţa oamenilor cu lucruri concrete pe care le vom face, nu cu minciuni, asemeni altora”, a explicat la rândul său Cristian Roman.

One thought on “Candidaţii ARD Botoşani s-au întâlnit cu muncitoarele de la Jatex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *