Florin Ţurcanu: Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Spitalul Judeţean va fi unul corect

florin turcanu
Florin Turcanu

Sesizări primite la Consiliul Judeţean cu privire la „aranjamentele” care s-ar putea face la concursul pentru ocuparea celor 44 de posturi de la Spitalul Judeţean. Alţi botoşăneni au cerut informaţii suplimentare de la CJ, cu privirea la susţinerea concursului.

Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, îi asigură pe cei care se vor înscrie pe posturile vacante că concursurile vor fi corecte.

Nu discutăm de incorectitudine. I-am chemat şi pe cei doi directori de la Spitalul Judeţean şi le-am atras atenţia din acest punct de vedere. Să se ducă oameni care sunt capabili şi să ia„, a precizat Ţurcanu.

Preşedintele CJ susţine că a purtat o discuţie şi cu premierul Victor Ponta pe problema deblocării posturilor din sănătate.

Anul acesta vom scoate la concurs cele 44 de posturi, iar la anul toate. În sănătate nu este ca la un magazin: închizi când vrei şi deschizi când vrei. În sănătate trebuie să fie deschis non-stop„, a mai spus Ţurcanu.

Cele 44 de posturi deblocate in Spitalul Judeţean sunt pentru asistenţi, personal auxiliar, personal sanitar sperior şi medici. Concursul va fi susţinut până la sfârşitul anului.

5 thoughts on “Florin Ţurcanu: Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Spitalul Judeţean va fi unul corect

  1. Domnule Turcanu stiti ca in calitate de sef serviciu RUNOS in perioada 01.08.2011 – 23.04.2012 aflam din presa sau dupa desfasurare despre concursurile organizate de catre Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani ? Stiti ca in momentul cand am adus la cunostinta managerului dr. Mimor Ovidiu despre incalcarea prevederilor legale cu privire la desfasurarea concursului, a criteriilor stabilite si cele pe care le indeplinea candidatul, sau falsificat documente, s-au schimbat criterii si nu am mai avut dreptul sa verific ? Aceste aspecte le-am adus la cunostinta si Corpului de Control al Presedintelui Consiliului Judetean Botosani, vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani din acea perioada precum si Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani. Masura luata a fost concedierea subsemnatului ca urmare a desfiintarrii servciului si comasarii !! Si atunci se tipa in presa ca se fac angajari, promovari schimbari de functii in mod legal !!!

  2. da angajati-va la judetean sa intrati in ghearele lu MURARASU care tae si spanzura. au preluat personalul de la celelalte spitale si face ea ce vrea si urla la lume ca descreierata daca se duce cineva sa intrebe ceva. am avut ocazia sa intru in biroul ei si nici nu am terminat de spus ce aveam ca a inceput sa raga la mine am zis ca e sarita de pe fix. apoi a inceput sa urle la subordonatii ei parca ar fi vorbit cu niste carpe. de ce tineti cotofana aia acolo oameni buni? nu o aude nimeni cum urla si cum isi bate joc de oameni? cand eram la spitalul nostru nu era asa ceva. dati-o jos pe descreierata aia ca nu mai are mult si ajunge la psihiatrie.

  3. foarte bn ,sa se faca in sfarsit un concurs sincer,pana acum toti cu pile intrau si nu aveau habar cu ce se mananca medicina,iar cei care intradevar au invatat si meritau respectivul lor,nu au avut o sansa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *