Un nou serviciu va fi înfiinţat la Consiliul Judeţean

Consiliul JudeteanConsiliul Judeţean va înfiinţa o nouă direcţie în subordine. Este vorba de Direcţia Apă şi Canal, care va coordona activitatea de la Nova Apaserv. 

Mai fac o direcţie în cadrul Consiliului Judeţean, care să coordoneze şi să urmărească toată activitatea societăţii şi unde nu va funcţiona, va prelua Consiliul Judeţean din atribuţiile societăţii„, a precizat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Acesta vrea să înfiinţeze, de asemenea, un corp de control care să verifice cititorii de contoare.

Trebuie să controlez, pentru că în momentul când eu externalizeze nişte servicii, trebuie să am şi un control sigur. Voi înfiinţa un corp de control care să meargă şi să verifice în urma cititorul de contoare, dacă bate contorul cu ce scriu el, dacă sigiliile sunt în regulă, dacă nu se fură apă„, a mai spus Ţurcanu.

One thought on “Un nou serviciu va fi înfiinţat la Consiliul Judeţean

  1. Inca o directie, domnule presedinte CJ? Eu credeam ca renuntati la una dintre cele existente care nu-si justifica existenta( Directia patrimoniu) Pentru a tine acolo citeva evidente nu este nevoie de o directie si atitia functionari platiti.
    Este suficient un singur angajat.Ce sa faca aceasta directie? Pai nu avem noi 6 sefi la operatorul de apa? Ai spus ca reduci nr. de directori si… rezultatul( au fost 5, acum sunt 6.. ha,ha,ha)
    Consilierii judeteni si cetatenii cu drept de vot trebuie sa spuna ,,Stop” cheltuirii banilor publici asa, in dorul lelii. Nu avem nevoie de inca o directie, avem nevoie de un manager capabil la ApaServ si un consiliul de administratie profesionist care sa puna ordine la aceasta societate.Atit, domnule presedinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *