Liviu Toma a promovat concursul pentru sefia Urban Serv. Vezi notele!

liviu toma, director urban servLiviu Toma a susţinut, luni, concurs pentru funcţia de director al societăţii de salubrizare Urban Serv SA şi l-a promovat. El a ocupat până acum aceasta funcţie pe bază de interimat. La concurs, Liviu Toma nu a avut contracandidaţi.

El a primit atât la interviu, cât şi la proba scrisă, nota 10.

8 thoughts on “Liviu Toma a promovat concursul pentru sefia Urban Serv. Vezi notele!

  1. N-am nimic cu dl Toma dar mi se pare o ipocrizie totala din partea Consiliului Local, ca dupa ce numeste politic un om sa mai faca si teatrul cu concursul! Numiti-i domnilor politic pe baza de mandat, ce mai faceti atata spectacol cu concursurile astea la care oricum se prezinta doar persoana nominalizata de partid! Nu credeti ca ar fi mai corect fata de toata lumea?

    1. Dar Mihai cine nu te-a lasat sa te inscrii la concurs? Sau pe altii ? Au fost 2 saptamani timp in care puteau sa se hotarasca…inseamna ca nu au fost la nivelul asteptarilor…si inca ceva de unde stii tu ca e teatru?.Nu toata lumea e la fel,si nu toate concursurile sunt la fel,si apoi consiliul lor de adminstratie e format mai mult din Pdl-isti,crezi ca au vrut sa il ajute daca nu era bun? Hai sa fim seriosi si sa nu generalizam.E urat sa dam cu noroi intr-o persoana pe care nici nu o cunoastem. Eu zic totusi FELICITARI!

    2. da cine nu te-a lasat sa vii la concurs? Cel mai bun castiga! asa de pe margine comentez si eu…na depinde cate clase ai…

  2. Felicitari,sunteti competent ,veti acumula si mai multa experienta,sunteti omul eficientee si asta e cel mai bine! Numai bine si mult succes!

  3. Bafta si succes de acum incolo,grija mare la cei de langa tine si nu te uita la rautatile altora,asa suntem noi romanii.. pe oamenii de calitate ii blamam sau ii fugarim din tara si tinem lichelele…,esti o perspectiva buna pentru Urbanserv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *