Comunicat USL: Sondaj: PDL, principalul vinovat pentru situația din România

sigla uslConform unui sondaj realizat în municipiul Botoşani şi în comunele limitrofe Bălușeni, Curtești, Gorbănești, Răchiţi şi Stăuceni, peste jumătate din respondenţi (50,3%) consideră că PDL este principalul responsabil pentru situaţia socio-economică actuală, în timp ce numai 9,3% apreciază că această răspundere ar reveni guvernării USL din ultimele şase luni.

De asemenea, 4 din 5 botoșăneni consideră că guvernarea PDL a fost un lucru rău sau foarte rău pentru România și pentru județul Botoșani. De cealaltă parte, peste două treimi dintre respondenți (70%) spun că venirea USL a fost un lucru bun. Dintre ceilalţi 30% care apreciază că această schimbare a fost un lucru rău, au fost respondenţi care au apreciat că USL ar fi trebuit să intre la guvernare după alegerile parlamentare.

Referitor la activitatea guvernului USL condus de primul ministru Victor Ponta 68,5% spun că a fost bună și foarte bună, în timp ce 31,5% o apreciază ca fiind proastă și foarte proastă.

Sondajul a fost realizat de PIAR MEDIA, în perioada 16-18 noiembrie 2012, la comanda USL Botoșani. Datele au fost culese pe baza interviurilor aplicate la domiciliul a 1.403 respondenți, iar marja de eroare este de ±2,5%.

5 thoughts on “Comunicat USL: Sondaj: PDL, principalul vinovat pentru situația din România

  1. Sondaje comandate de PSD cu intrebari adresate exact electoratului tau. Deloc impresionant! Dar oare de ce nu -i intreaba pe toti pt ca fiti siguri ca multi sunt nemultumiti de modul in care PSD si PNL au guvernat in aceste 6 luni…

  2. Nu ne mai mira faptul ca avand ca sef de alianta pe cel mai mare minciunos din istoria neamului PONTA (combinatia cu prostia e nimicitoare ) , USL prin acest sondaj se reconfirma ca lideri ai minciunii si prostiei. Bălușeni, Curtești, Gorbănești, Răchiți și Stăuceni sant conduse de primari ai USL si de aceia oamenii sufera de saracie !!!! Incompetenta acestor oameni ai USL care isi bat joc de proprii lor concetateni care i-au ales pentru binele comunitatii le fac cel mai mare rau. Concluzia e ca USL e ALIANTA UMILINTEI, SARACIEI SI LINSARII populatiei!!!!!

  3. SCUZE OANA,dar mai bn te ai mai interesa d toate greselile facute de pdl,usl akum incearca se le repare lor greseala;)deschideti okii k nu usl e de vina ptr erorile pdl-ilor;)inainte de a com intereseaza te

  4. Rusine sa va fie voua,cetateni ai Bt-ului.k numai acuzatii stiti sa faceti…dar efectele pozitive nu le vedeti?mie scarba de voi perversikor,ptr 3 lei va vindeti natiunea…mie greata de oameni k voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *