Botoşăneanca de la X Factor a ajuns la duel, însă a rămas în concurs

Red la X FactorTrupa Red din care face şi singura botoşăneancă prezentă la concursul X Factor de la Antena 1 a trecut în următoarea fază a competiţiei, după ce au ajuns la duel cu Nadir Tamuz. Red şi Francisca Dulceanu au interpretat în spectacol piesa „Please don’t stop the music” a Rihannei, care a adus trupa la duel.

„Idolul gospodinelor”, asa cum l-a poreclit Cheloo pe Nadir, a ales o piesa deloc usoara pentru interpretarea la duel. Nadir a cantat „The Girl is Mine”, a celebrului rege pop, Michael Jackson. Fetele de la RED au contrat cu „Cannonball”, a lui Damien Rice.

Cand a venit vorba de jurizare, asa cum era normal, Dan Bittman a ales sa il salveze pe Nadir, care face parte din echipa sa. Delia a recunoscut faptul ca tanarul a cantat bine melodia de la duel si l-a felicitat, insa „fetele mele au cantat mai bine”, a spus ea si a acordat votul sau trupei RED.

Decizia a ramas in mainile lui Cheloo, care, inainte de a spune verdictul, a amintit de eliminarea surprinzatoare de mai devreme. „Imi place de Raduly Botond, are o voce formidabila rock”, a spus el. Cheloo a dat cartile pe fata: „Daca el ar fi fost la duel cu oricare din voi, zburati acasa imediat”. In cele din urma, fara a mai pierde timpul, el a salvat trupa RED.

Daca fetele de la RED au izbucnit in lacrimi, Nadir s-a „tinut tare”. Nu a varsat nicio lacrima si le-a urat mult succes colegilor sai care au ramas in concurs.

Cei 9 finalisti ramasi in competitie sunt: Ioan Man, Dragos Udila, Tudor Turcu si Natalia Selegean din echipa lui Cheloo, trupele RED si NORD X din partea Deliei si Ioana Anuta, Iulia Manolache si Tudor Todut din echipa lui Dan Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *