Candidaţii ARD în campanie electorală în târgul de maşini

cristian roman si dan humelnicu in campanieCandidaţii Alianţei Romania Dreaptă au organizat duminică o acţiune electorală în târgul de maşini a municipiului Botoşani.  Candidatul la Senat – colegiul 3, Daniel Augustin Humelnicu şi cel pentru Camera Deputaţilor – colegiul 5, Cristian Constantin Roman, au discutat cu alegătorii şi au împărţit, împreună cu echipa de campanie materiale electorale. Oamenii au apreciat faptul că pot comunica direct cu cei care doresc să-i reprezinte în Parlamentul României şi nu au pierdut prilejul de a-şi expune propriile opinii în legătură cu problemele actuale ale României.

Scopul nostru şi al Alianţei Romania Dreaptă este acela de a crea un cadru legislativ şi o administraţie publică funcţionale şi performante, orientate spre cetăţean şi spre dezvoltarea comunităţii”, le-a spus alegătorilor Daniel Augustin Humelnicu.

O analiză responsabilă a situaţiei actuale a economiei şi societăţii româneşti arată că guvernul USL, aflat la putere de o jumătate de an, ignoră adevăratele probleme care afectează calitatea vieţii românilor. Alianţa Romania Dreaptă înţelege actul de guvernare ca pe o mare responsabilitate şi respinge acţiunile şi deciziile populiste şi politicianiste”, a menţionat la rândul său Cristian Constantin Roman.

Astfel de acţiuni vor continua pe toată perioada campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *