Stâlpi montaţi pentru indicatoare rutiere pe drumul Botoşani – Suceava, furaţi cu tot cu beton

borna kilometrica botosani- suceavaPentru a face rost de bani, hoţii de fier vechi au ajuns să fure până şi stâlpii montaţi pe marginea drumurilor.

13 stâlpi metalici, care au fost montaţi pe marginea DN 29 Botoşani-Suceava, pe care urmau să fie montate indicatoare rutiere, au fost furaţi de hoţi după ce au fost smulşi cu tot cu betonul turnat.

Furtul a fost sesizat de o firmă din Botoşani, iar  poliţiştii suceveni au început cercetările pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, în ultima decadă a lunii octombrie au început lucrări la DN 29 Suceava – Botoşani prin amenajarea, în oraşul Salcea, a unei benzi de preselecţie a drumului spre localitatea Văratic, atât înainte, cât şi după intersecţia cu strada „La tei”.

După construirea acestei benzi, în cursul zilei de joi, muncitori din cadrul firmei au montat 13 stâlpi de o parte şi de alta a DN 29, pe care urmau să fie fixate, vineri, indicatoarele rutiere. Muncitorii au constatat însă că stâlpii montaţi au fost furaţi, fiind smulşi cu tot cu betonul turnat cu o zi în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *