Gabriel Alecsandru: Parlamentul are nevoie de tineri implicați, activi, dornici de muncă. Eu pot să fac asta!

Candidatul Alianței România Dreaptă la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel-Augustin Alecsandru s-a întâlnit, sâmbătă, cu locuitorii comunei Răchiți, localitate aflată în colegiul pentru care candidează.

Gabriel Alecsandru a luat la pas fiecare uliță și a bătut din poartă în poartă  pentru a sta de vorbă cu oamenii, spre a-i convinge că este nevoie de tineri în Parlament. Spre bucuria sa, oamenii au privit cu căldură intențiile lăudabile ale tânărului candidat la Camera Deputaților. Nu doar tinerii s-au arătat încântaţi de prezența în mijlocul lor a candidatului ARD la un mandat de deputat, ci și persoanele trecute de vârsta a doua. “Îmi place că ești tânăr. Eu am o vârstă de-acum, dar tu ai putere și ești mai interesat de viitor. Te votez pentru că îmi place cum vorbești și ce ai de gând să faci, dar ai grijă să votezi legi bune și pentru noi, cei mai în vârstă!”, i-a spus unul din oamenii cu care Gabriel Alecsandru s-a întâlnit de dimineață în comună.

Replica n-a încetat să apară. Îmi doresc pentru dumneavostră și ceilalți de vârsta matale pensii mai mari și voi lupta pentru asta în Parlament. Eu candidez pentru că m-am săturat să tot aud aceleași și aceleași promisiuni și să nu se întâmple nimic bun în țara asta. Noi, tinerii trebuie să ne implicăm și cred că a venit vremea să schimbăm oamenii care dorm și trag chiulul în Parlament cu alţii, dornici de treabă”, a spus Gabriel Alecsandru.

Oamenii s-au arătat extrem de interesați de a discuta cu tânărul candidat și au ridicat mai multe probleme pe care Gabriel Alecsandru le-a notat în propria agendă, pentru a le avea în vedere în primul mandat de deputat.

Asfaltarea drumurilor, locuri de muncă dar și o perspectivă mai bună pentru tineri- acestea au fost punctele principale reținute de candidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani. “Tinerii de aici, ca în majoritatea comunelor din județ, sunt dezorientați în ceea ce privește viitorul lor,  lucru firesc pentru că lucrurile merg în prezent într-o direcție greșită în țara asta. Vreau să-i ajut, fie să-și deschidă o afacere aici, fie să-și susțină propriile idei prin proiecte care să le aducă beneficii, care să le dezvolte experiența profesională. Îmi propun pentru Răchiți, ca deputat, cum voi face pentru toate comunele din județ, să am întâlniri periodice cu primarul, viceprimarul pentru a discuta despre proiectele pe care doresc să le promovez, pentru a primi finanțare. Vreau să fiu un parlamentar activ!”, a mai spus Gabriel Alecsandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com