Liderul PSD, Victor Ponta, la Botoşani: S-ar putea să aveţi mai mult de nouă parlamentari

usl 23 nov 12 237Liderul PSD, Victor Ponta, crede că USL va câştiga la Botoşani alegerile parlamentare cu pestev 50% din voturi. El a precizat, vineri, că s-ar putea ca judeţul Botoşani să aibă mai mult de nouă parlamentari.  

Legea aceasta este ciudată. Vor intra cei nouă candidaţi ai USL cu peste 50% şi poate altcineva, probabil de la PDL şi PPDD. S-ar putea să aveţi mai mult de nouă parlamentari. Noi am vrut să schimbăm legea, PDL a contestat-o la Curtea Constituţională şi o să vă treziţi cu oameni care au pierdut„, a spus Ponta.

Întrebat dacă deputatul Andrei Dolineaschi va face parte din viitorul Guvern, Ponta a răspuns: „Nu ştiu să vă spun lucrul acesta. Trebuie să vrea el întâi. Andrei a învăţat foarte mult, ca şi mine, în Guvernul cel mai bun al României, Guvernul 2000-2004, şi acum folosim foarte mult acele cunoştinţe organizatorice în primul rând. În rest, când mă apuc să fac guvernul vă spun„, a adăugat Ponta.

3 thoughts on “Liderul PSD, Victor Ponta, la Botoşani: S-ar putea să aveţi mai mult de nouă parlamentari

  1. Pe legea sta, criticata de tine, plagiatorule tatar, a intrat somnorosul de crin in parlament, dupa ce iesise al 3-lea in colegiul lui. Asa ca nu mai manca la….produse turcesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *