Delegaţie impresionantă a USL la Botoşani. Vezi detalii şi foto!

usl 23 nov 12 021Delegaţie impresionantă a USL la Botoşani, cu prilejul lansării candidaţilor din judeţul Botoşani la alegerile parlamentare. Preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu, preşedintele PC, Daniel Constantin, preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nechita, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, au venit, vineri, la Botoşani. De asemenea, au mai fost prezenţi la întâlnirea cu cei peste 3000 de membri şi simpatizanţi USL, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, dar şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Aceştia au venit la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” în aplauzele şi uralele membrilor şi simpatizanţilor USL.

„Jos Băsescu!”, „USL-victorie!” au fost lozincile strigate de cei prezenţi în sală. Cei din delegaţie au mers printre mulţimea de oameni şi au dat mâna cu ei.

Liderii USL i-au felicitat pe Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc că au reuşit să înlăture PDL de la putere în judeţ şi le-a transmis să onoreze promisiunile făcute electoratului, ca să nu păţească ce au păţit cei din PDL.

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean este de la USL. Astăzi, primarul municipiului dumneavoastră este de la USL. Vă mulţumim pentru acest lucru. Dumneavoastră aţi sancţionat pe cei care v-au condamnat la subdezvoltare. Pe data de 9 decembrie aveţi ocazia să aveţi de partea dumneavoastră o guvernare care nu alocă fonduri funcţie de culoarea pe care o are administraţia locală. Pe data de 9 decembrie să votaţi Nu guvernării Traian Băsescu. Schimbarea a început din Suceava, de la dumneavoastră, şi vă mulţumim pentru acest lucru„, a spus Daniel Constantin, liderul PC.

3 thoughts on “Delegaţie impresionantă a USL la Botoşani. Vezi detalii şi foto!

    1. Conform postarii, numitului Sri Lanka , la aceasta intrunire au fost numai” curve, mosnegaraie, analfabeti….” Deduc ca intelectualii cu obraz fin activeaza la ARD si au stat acasa. In realitate AMICE, traiesti din amintiri si te gandesti la ultima intalnire a fluturilor PDL- isti din BT. Mare confuzie prietene!

  1. printre curve,mosnegaraie,analfabeti,somnorosi,si plagiatori,ar putea fi si memri din familia ta,si prin urmare se vede educatia p kre ai primit-o…imi pare rau sa vad cat de prosti si invidiosui pot fi unele persoane de norocul alteia,se vede k versi venin p unde ajungi…in lokul tau as sta in banca mea,….dar se vede dupa faptul k esti un analfabet,prost cu diploma,mai vrei sa o si arati,te incapatanezi tu sa faci asta…ai ajuns de tot rasul,esti penibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *