Victor Ponta: Nu am vazut nicaieri in tara, si umblu peste tot in tara, drumuri atat de rele ca in Botosani

Victor Ponta lansare candidatiLiderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca drumurile Iasi-Botoşani şi Botoşani-Suceava vor putea fi reabilitate doar prin accesare de fonduri europene. Premierul a declarat, la Botoşani, că nu a văzut nicăieri în ţară drumuri mai proaste ca în judeţul Botoşani.  

Daca nu vor fi fonduri in primul rand europene si dupa aceea de la buget, nu o sa aveti niciodata niste drumuri normale pe care sa mergeti spre Iasi, spre Suceava, spre restul tarii. Nu am vazut nicaieri in tara, si umblu peste tot in tara, drumuri atat de rele ca in Botosani. Aveti nevoie de fonduri europene ca sa refaceti aceste drumuri. Drumurile din Botosani nu s-au stricat in vara aceasta, de cand este USL la guvernare. Cred ca sunt de ani de zile  de administratie PDL si noi vom incerca sa le facem, dar este foarte important cat obtinem din fondurile de coeziune la nivel European, pentru ca Botosaniul si regiunea Moldova este regiunea cea mai saraca din Europa„, a precizat Ponta.

El a spus ca a redeschis Spitalul Darabani ca urmare a insistentelor deputatului Andrei Dolineaschi, dar şi urmare a unor solicitari venite din partea liderilor si parlamentari.

Cred ca nicaieri mai mult decat in restul tarii, aici, in Botosani, aveti nevoie de spitale mai bune, aveti nevoie de medici pe care sa-i convingem sa ramana aici, sa nu plece nici la Iasi, nici la Bucuresti, nici in Irlanda sau in Franta sau in alta parte, pentru ca Botosanii si Moldova sunt zona cea mai nedreptatitia, zona cea mai saraca, zona care merita si are nevoie de cea mai mare atentie din partea Guvernului si din partea Guvernului de la Bruxelles„, a adaugat Ponta.

8 thoughts on “Victor Ponta: Nu am vazut nicaieri in tara, si umblu peste tot in tara, drumuri atat de rele ca in Botosani

  1. minciuni,minciuni si iar minciuni,iar drumurile astea au fost din totdeauna asa proaste de cand era si bunicuta la guvernare.nu mai da domnule prim ministru vina pe pdl ca sa iti faci campanie electorala.niste papagali care doar spun fara sa faca nimic din 90 si pana in zilele de azi

    1. De acord, drumurile erau rele in judetul Botosani si inainte. Dar, s-avem pardon, cati ani a fost PDL-ul la guvernare si ce a facut in privinta drumurilor?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cine pune pariu că nu se va întâmpla nimic bum cu drumurile amintite??? Nici așa și nici dacă se fac Ponta și Băse frați de cruce…..

  3. Bla bla bla … Drumurile sunt in starea asta dinainte de `90. Voi ce ati facut? Ce faceti si acum si ce au facut si altii: numai promisiuni.

  4. imi pare rau sa va contrazik,dar drumurile sau stricat in ultima vreme,deoarece voi nu va dati seama k sau stricat din cauza materialului de proasta calitate…se faceau reparatii in fiecare an,dar se facea practic inutul,ptr k materialul era de proasta calitate…asa k nu facetiu acuze;)

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Deci cu alte cuvinte nu mai cereti bani de drumuri ca nu va dam. Noi facem autostrazi neterminate, nu ne jucam cu din astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *