Crin Antonescu: Daca o armata ar avea generali si soldati ca Turcanu, ar cuceri orice

Crin Antonescu lansare candidati USLPresedintele PNL, Crin Antonescu, a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului PNL Botosani, Florin Turcanu. Acesta a declarat, vineri, cu prilejul vizitei la Botosani, ca Florin Turcanu este un om de la care invata in fiecare zi, atat cat poate. El a spus ca daca un judet are in frunte un presedinte ca Florin Turcanu, va iesi din conditia de saracie, de marginalitate, de nevoie.

Vreau sa-i multumesc lui in special, nu numai pentru ce a facut in campania electorala de la locale, nu numai pentru ce face in fruntea Consiliului Judetean, pentru ce face in aceasta campanie, ci pur si simplu pentru ca este unul din colegii mei fara mofturi, fara pretentii, fara nasul pe sus, dar care se bate pina la capat cu toata energia lui. Daca o armata ar avea generali si soldati ca Turcanu, ar cuceri orice. Daca un partid are conducatori si membri ca Florin Turcanu, castiga orice competitie electorala. Mi se infioara pielea cand aud un om puternic a Florin Turcanu spunand: Fratilor, si Botosaniul este in Romania”, a spus Crin Antonescu miilor de oameni prezenti la lansarea candidatilor USL.

Liderul PNL a declarat in in Botosani exista multa nevoie de ajutor, exista multa asteptare, saracie si suferinta.

4 thoughts on “Crin Antonescu: Daca o armata ar avea generali si soldati ca Turcanu, ar cuceri orice

  1. DAR CE TE FACE SA CREZI K A COTIZAT?…MAI BN TE AI UITA SI U IN OGLINDA,VAD K TE UITI LA ALTII,MAI BN UITA TE LA U SI APOI VB DE ALTII ,JEGOS IMPUTIT CE ESTI U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *