Anchetă DNA la Psihiatrie după activitatea lui Oprişanu

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut preşedintelui de Consiliu Judeţean, Florin Ţurcanu, mai multe documente privind activitatea de manager a fostului director al Spitalului de Psihiatrie, Gabriel Oprişanu.
Oprişanu a intrat în atenţia DNA după ce a făcut mai multe transferuri de personal de la Psihiatrie la firme private administrate de fostul director al Urban Serv, Gheorghe Pricopi.

Peste 50 de angajaţi ar fi fost transferaţi la aceste societăţi pentru a asigura servicii de asigurare de personal de asistenţă medicală. Şi asta pentru că Oprişanu să se încadreze cu cheltuielile de personal prevăzute de lege.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu,vineri a trimis toate documentele necesare acestei anchete către DNA.

Fostul manager al Spitalului de Psihiatrie, Gabriel Oprişanu, neagă, însă, că ar fi făcut ceva ilegal cât timp a fost la şefia unităţii medicale.

Nu e nicio problemă. A fost o procedură legală. Nu înteleg de ce DNA s-a implicat în asta”, a declarat Oprişanu.

One thought on “Anchetă DNA la Psihiatrie după activitatea lui Oprişanu

  1. ce nu intelegeti domnule oprisanu,ca ati facut afaceri cu diferite firme pe banii spitalului,ati incasat bani pentru jumatate de norma pe cabinet oftalmologic din cadrul spitalului cabinet care nici macar nu exista,ca ati adus spitalul in pragul falimentului?pe unde ati trecut ati facut numai rau,nu ati facut nimic pentru oameni nici macar nu i-ati ascultat,sa va fie rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *