Tineri din judeţul Botoşani, prinşi la furat în Suceava

bormasinaO patrulă din cadrul poliţiei oraşului Cajvana aflându-se în serviciu de patrulare pe raza oraşului au oprit pentru a legitima doi tineri care se deplasau spre satul  Soloneţ, constatându-se că se numesc C.Dănuț, de 20 ani, din comuna Brăeşti, judeţul Botoşani și B.Gabriel, de 24 ani, din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, care aveau asupra lor o geantă în care se afla o drujbă şi o bormaşină, pe care nu le puteau justifica.

 În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, B.Gabriel s-a deplasat la locuinţa lui G.Ion, de 37 ani, din oraşul Cajvana, iar dintr-o şură a sustras bunurile găsite asupra lor şi un picamăr, care a fost găsit ulterior la locuinţa lui M.Constantin, din aceeaşi localitate, unde suspectul este găzduit.

   În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de către B.Gabriel a infracțiunii de „furt calificat”, iar față de C.Dănuţ pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate, iar prejudiciul stabilit la 400 Euro a fost recuperat în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *