Florin Turcanu despre intalnirea cu Ponta si Antonescu: Vom avea un televizor mobil si vor sta participantii si afara

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Liderii USL Botosani se asteapta la o prezenta masiva, vineri dupa amiaza, la intalnirea cu Victor Ponta si Crin Antonescu. Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, a declarat ca la acest eveniment sunt asteptati in jur de 4000 de oameni. Pentru ca Sala Polivalenta are o capacitate de doar 2000 locuri, participantii vor sta si afara.

Asteptam mai multi participanti. Nu-i aducem cu funia. Cati vor dori sa vina, ii asteptam. Vor mai sta si afara. Vom avea un televizor mobil si vor sta si afara. Poate vom avea si 10.000 persoane„, a spus Turcanu.

2 thoughts on “Florin Turcanu despre intalnirea cu Ponta si Antonescu: Vom avea un televizor mobil si vor sta participantii si afara

  1. Toate acestea cumparate din banii judetului. USL da dovada de o mare arognta in cheltuirea banilor in aceasta campanie. Peste tot ditamai bannerele, afisele, acum aud de televizor mobil ca sa vada lumea ce se intampla la un banal miting la care vin cei doi lideri ai lor. Mai lasati-ne ca suntem satui de promisiunile voastre fara niciun fundament, de comportamentul abject si plin de nesimtire.

  2. pai asta e o campanie u! si nu cred k ,u k pers fiind dezamagit de pdl -lei dinainte ar trebui sa ii akuzi k is la fel toti.si ce anume ti se pare abject in comortamentul celor d la USL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *