O firmă din Botoşani a făcut drumuri de 2,4 milioane de euro într-o comună din Iaşi

drumuri modernizate de tehnic asist botosani la mogosesti Iasi O firmă din Botoşani a finalizat, în această săptămână, lucrările de modernizare a 13 drumuri comunale şi săteşti din comuna ieşeană Mogoşeşti. Tehnic Asist a asfaltat drumnurile de interes local, în baza unui proiect cu finanţare europeană în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală în valoare de 2,42 milioane de euro. Proiectul a început în 2011 şi ar fi trebuit să fie finalizat în 2013.

În urmă cu doi ani, uliţele din comună pe care le-am modernizat erau drumuri de pământ. Am câştigat licitaţia, fiind în competiţie cu alte firme. La preluarea amplasamentului, drumurile erau năpădite de buruieni, iar la primii stropi de ploaie erau impracticabile. Am executat lucrarea, iar astazi comuna Mogosesti se poate lauda cu drumuri asfaltate”, a declarat şeful Departamentului tehnic al societăţii Tehnic Asist, Camelia Bejan.

Lungimea drumurilor asfaltate de Tehnic Asist este de 7,5 kilometri. La inaugurarea lucrărilor au luat parte vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi Victorel Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *