Doi şoferi băuţi, audiaţi pentru arestare preventivă

accident pacea BotosaniDoi şoferi băuţi, care au provocat tot atâtea accidente, au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani. Luni, în timp ce conducea un autoturism, pe o alee din Piaţa Centrală Botoşani, Marcel H, de 49 ani, din Botoşani,  a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

Faţă de conducătorul auto s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, începând cu 22 noiembrie, în sarcina acestuia fiind reţinută infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

De asemenea, pe 21 noiembrie, ora 15:40, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din Botoşani, Virgil V., de 36 de ani, din Botoşani, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale la un număr de patru autoturisme parcate regulamentar, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

Faţă de conducătorul auto s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, începând cu 22 noiembrie, în sarcina acestuia fiind reținută infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cei doi urmează a fi prezentaţi în data de 23 noiembrie Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

One thought on “Doi şoferi băuţi, audiaţi pentru arestare preventivă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    puscarie merita acestia permisele anulate pentru 5 ani si cea mai mica amenda sa fie de 10 mil,ma tem sa imi las copil la scoala pentru ca sunt numai alcolist la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *