Firme de termopane reclamate la Protecţia Consumatorului

tamplarie termopanMai mulţi botoşăneni au reclamat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului serviciile de execuţie şi montare a tâmplăriei cu geam termopan. 

Comisarii botoşăneni spun că aspectele reclamate vizează nerespectarea clauzelor contractuale, respectiv termenul de livrare, executare de lucrări necorespunzătoare, prezenţa condensului în perioada rece a anului. Reclamaţiile mai stipulează apariţia de defecţiuni în perioada de garanţie, societatea refuzând să remedieze deficienţele apărute.  

Se reclamă neexecutarea în termen a lucrărilor, executarea defectuoasă. Primim în mod constant astfel de reclamaţii. De regulă le rezolvăm, iar firmele ori restituie contravaloarea avansului, pentru că de multe ori este vorba şi de 300 milioane lei primite, ori le fac lucrarea de calitate. Dacă nu, primesc sancţiuni„, a declarat Sanda Constantinică, juristul CJPC.

One thought on “Firme de termopane reclamate la Protecţia Consumatorului

  1. DE CE NUE DATI PUBLICITATII NUMELE FIRMELOR RECLAMATE DE CATRE CETATENI? CA SA FIE PACALITI SI ALTI CETATENI ? ASA CUM SE DAU CELE CARE AU FACUT EVAZIUNE ASA SA SE DEA SI CELE CARE PACALESC CETATENII!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *