Un nou incendiu de maşină în Botoşani

masina arsa 2Pompierii botoşăneni au intervenit, vineri dimineaţă, pentru stingerea unui nou incendiu de maşină care a avut loc în municipiul Botoşani. Este vorba despre o Dacia 1310 care era parcată pe Calea Naţională, iar în jurul orei 7.45 a luat foc.

Fumul care ieşea de sub capotă a fost observat de un subofiţer de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a sunat imediat la colegii săi. Între timp, subofiţerul Sebastian Ilie a luat nişte PET-uri cu apă şi, împreună cu proprietarul maşinii, a încercat să stingă focul.

masina arsa pe Calea Nationala BotosaniUn echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului, eliminând definitiv focarul. Maşina a fost avariată în zona motorului. Cauza incendiului este fie un scurt-circuit, fie o scurgere de carburanţi.

Incendiul se manifesta la partea din faţă a autoturismului, marca Dacia. Am oprit imediat, am rugat câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă să aducă nişte pet-uri cu apă şi, când am intrat în posesia apei, am intervenit pentru stingerea incendiului. Imediat mi s-a alăturat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă”, a povestit plt. Ilie Sebastian.

Plutonierul Ilie Sebastian, angajat al ISU Botoşani în funcţia de conducător auto în cadrul Serviciului Logistic, nu este la prima experienţă de acest gen. Pe 11 august 2010, aflat în timpul liber, a intervenit pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la o maşină parcată pe strada Armeană din municipiul Botoşani. Prin intervenţia acestuia au fost salvate atunci bunuri materiale în valoare de 40.000 lei.

One thought on “Un nou incendiu de maşină în Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *