„Carnavalul toamnei”, la Agenţia pentru Protecţia Mediului

carnavalul toamnei gr 4Micuţii  preşcolari de la Grădiniţa nr. 4 Botoşani structură a Şcolii Gimnaziale ,,Sfânta Maria” Botoşani au sărbătorit  printr-o suită de momente artistice frumuseţea şi bogăţia toamnei.

Culorile şi aromele toamnei, împreună cu zâmbetele şi emoţiile a zeci de prichindei şi-au dat întâlnire la Agenţia Pentru Protecţia Mediului. Coordonaţi şi îndrumaţi de cadrele didactice prof. Marius Cristian Gherasim directorul unităţii, prof.Miron Nela, prof. Iurescu Nicoleta, educ. Ceomîrtan Aurelia, micii artişti şi-au încântat părinţii şi dascălii cu  o expoziţie cu creaţiile plastice ale copiilor, cu dansurile tematice, cu o paradă a costumelor şi momente vesele pregătite special pentru acest eveniment.

Este o manifestare cu tradiţie în cadrul unităţii noastre, un carnaval pe care noi îl sărbătorim în fiecare toamnă. Copiii sunt încântaţi dat fiind faptul că devin artişti îmbrăcaţi în felurite personaje din grădina de legume, din livada de fructe sau din grădina cu flori. Chiar dacă nu e uşor să organizăm un astfel de eveniment, avem un colectiv de cadre inimoase care se implică pe măsură”, a declarat  prof.  Marius Cristian Gherasim, directorul unităţii, la deschiderea festivităţii.

carnavalul toamnei gr 4Serbarea celor mici a debutat cu  un montaj literar, poezii, dans în cadrul căruia prichindeii au încercat să ilustreze cât mai creativ bogăţiile toamnei, de pe scena spectacolului nelipsind fructele şi legumele, greieraşii şi harnicele furnicuţe.
Cei mici au defilat în costumele speciale care au fost atracţia evenimentului. Astfel, costumele viu colorate, cântecele pline de jovialitate, veselia şi efervescenţa copilor, încununate de aprecierea şi de uralele părinţilor, au dus la conturarea unui carnaval ce cu siguranţă va rămâne în amintirea celor mici.
La Carnavalul toamnei au fost invitaţi şi elevii cu CES integraţi în învăţământul de masă la Şcoala Gimnazială ,,Ştefan Cel Mare” Botoşani, care au primit pachete din roadele toamnei, dar şi câte un mic  un tablou cu mandale de toamnă confecţionate de copiii de la grădiniţă.   

Elevii şcolii noastre împreună cu cadrele didactice şi cu părinţii elevilor au mai desfăşurat şi acţiunea ,<Săptămâna fructelor donate>, pregătind pachete cu fructe şi legume pentru persoanele  vârstnice de la Căminul de bătrâni de la Leorda”, mai precizează prof. Marius Cristian Gherasim directorul unităţii.

One thought on “„Carnavalul toamnei”, la Agenţia pentru Protecţia Mediului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *