Cătălin Flutur: Am adus într-o singură zi mai mulţi investitori decât au spus că aduc cei care conduc Botoşaniul

Catalin Flutur, preşedinte PDL BotoşaniPreşedintele PDL, Cătălin Flutur, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că aducerea la Botoşani a grupului de investitori italieni reprezintă o dovadă că PDL poate face, într-o singură zi, mai mult decât a promis primarul Ovidiu Portariuc în campania electorală.

Vreau să dovedim că am putut să aducem mai mulţi oameni şi investitori interesaţi de Botoşani într-o singură zi decât au spus cei de stânga şi care conduc actualmente şi temporar judeţul şi municipiul Botoşani că vor aduce investitori în Botoşani. Eu nu am văzut foarte mulţi investitori. Am văzut discuţii cu nişte reprezentanţi ai unor ambasade, dar ştim exact cât poate să facă un ambasador”, a spus Flutur.

Fostul primar susţine că acţiunea de joi, de atragere a investitorilor străini, nu vine în sprijinul primarului Ovidiu Portariuc, ci în sprijinul cetăţenilor judeţului Botoşani.

Sunt zone izolate din punct de vedere economic. Nordul judeţului, zona Darabaniului, zona Săveniului sunt izolate din punct de vedere economic şi trebuie să dezvolte capacităţi de producţie”, a adăugat Flutur.

14 thoughts on “Cătălin Flutur: Am adus într-o singură zi mai mulţi investitori decât au spus că aduc cei care conduc Botoşaniul

    1. Domnul Flutur a adus in cele doua mandate ;pe care le-a avut o groaza de investitori. Datorita lui avem acum Carrefour, Kaufland, LIDL, iar in ianuarie mall. Chiar suntem atat de nerecunoscatori pentru tot ce a fauct omul asta???? Nesimtirea USListilor e la grad mare! Dle Portariuc daca tot vreti sa va dati politicianul corect, sfatuiti-va postacii sa recunoasca si meritele celor care au fost inaintea dvs si nu sa vi le artribuie.

  1. Am gasit astazi niste pliante marca pdl in care se spune „calendarul uslas anunta sfarsitul pe 9 decembrie”.Al pdl-ului trebuie completat.Ni se mai spune :blocarea fondurilor europene,datorita cui?Elena Udrea si guvernul Boc nu spune nimic?Asa zisele promisiuni pentru cresterea salariilor si pensiilor,diminuari la impozite si taxe s-au facut in limita bugetului de stat intocmit si aprobat de catre guvernul Boc.As avea comentarii pentru fiecare din punctele cuprinse in pliante,dar as scrie cateva pagini si nu vreau sa plictisesc.Propaganda pe care o faceti este perfecta de tip comunisto-securist.’Ma lesi’.

    1. Si nu au crescut penstiile de la minim 50 lei la minim 350 lei? Nu au crescut salariile bugetarilor cu 15%? De ce nu te documentezi inainte de a vorbi. Omul asta nu are niciun interes sa aduca investitori, dar se gandeste la binele cetatenilor si al orasului. Cat a fost prima a adus investitori de talie mondiala.

  2. Dl. Flutur dvs. n-ati facut nimic timp de 8 ani, cel putin nu ptr locuitori. De ce sa credem in dvs si in candidatii dvs? Ca ati adus 8 „investitori” italieni? Daca candidatii dvs fac ceea ce dvs ati facut ptr municipiu, atunci judetul Botosani va fi doar o amintire.

    1. Gogule, dar lidl-ul kaufland-ul carrefour-ul dedeman-ul mall-ul si multe altele cine le-a adus? Cum poti sa spui ca nu a facut nimci in 8 ani? Nu traiesti in botosani?

  3. App,. Gigi stiai ca Udrea si Boc au adus cele mai multe investitii la Dorohoi, ca ANLuruile de acolo si pavelararea drumurilor sunt facute datorita guvernului Boc? App., stiai ca Flutur este cel care a adus in Botosani cele mai multe proiecte europene? Si ca datorita lui in Botosani au intrat peste 120.000 euro? Nu stiai pentru ca Portariuc te-a platit cu bnai publici ca sa -i bagi comentarii pe siteuri.

  4. de ce nu a adus acesti investitori cand a fost primar??? acum ii pasa ,un mincinos!!trebuia sa faca asta cand a fost primar ,sa isi fi dat interesul,asa era frumos,nu acum.

    1. Rox, cred ca nu vezi bine sau ai locuit in strainatate pana acum. Pentru ca altfel, daca ai fi locuit in Botosani ai fi vazut ce transformari bune s-au intamplat in oras. Omul asta, nu numai ca a demarat si derulat o serie de investitii europene, aducand 120000 euro in oras plus ca a adus investitori care au creat lcouri de munca. Asta in comparatie cu al dvs primar ca al meu nu e, care nu a facut nimic, desi promisiunile din gura lui au curs garla. Unde sunt locurile de munca promise de Portariuc???? In vorbele frumos ticluite de niste functionari din primarie catre ambasadorii cu care ne-a uns ochii? Intr-un festival care a costat 2 miliarde si a fost facut din bani din bugetul local????

    2. Eu am vazut contrariul. Am avzut ca a adus toate marile lanturi de magazine europene. A renovat centrul vechi, bulevardul s.a.m.d a promis parcari le-a facut is asfaltat, itnrarile si iesirile din roas 4 benzi luminate si imbecabil asfaltate. Vorbesti fara sa cunosti situatia.

  5. Pai bai Gogule.vorbesti prostii cu caruta.
    Cum arata Botosaniul acuma 8 ani,si cum arata acuma.arata foarte bine.
    Bine ca face portariuc de 6 luni.eu vad ca nu face nimic in acest municipiu.
    Asa ca gogule gura mica!

  6. Singurul merit al fostului primar a fost relația foarte apropiată cu Flutur de la Suceava(var parca).Sa nu exageram.Primul sau mandat a fost un esec.Abia după ce i-au servit proiecte europene s-a mișcat ceva in Botosani.In privința supermarketurilor -verificati planurile de extindere la nivel național al acestora si veți constata ca oricum veneau,doar ca fiind un oraș mai mic am fost lăsați puțin mai la urma.Sa fim realisti nu strica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *