Un grup de investitori italieni, invitat de ARD, prezent la Botoşani

investitori italieni adusi la Botosani de ARDUn grup de oameni de afaceri din Italia interesaţi de dezvoltarea afacerilor în România a ajuns, joi, la Botoşani, la invitaţia Alianţei pentru România Dreaptă. Investitorii italieni au venit la Botoşani la propunerea candidatului ARD pe colegiul senatorial Darabani- Săveni, Valentin Făgărăşian.

Cei opt oameni de afaceri au fost prezezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat fostul primar Cătălin Flutur, care este şi preşedinte al PDL, dar fostul prefect Cristian Roman, actualmente preşedinte al Partidului Forţa Civică.

Totul pleacă de la o poveste de succes pe care domnul Valentin  Făgărăşian o are. Este povestea unui român plecat acum 20 de ani în Italia. Este tipul de român care a reuşit în Italia în domeniul economic, care are relaţii în Italia şi care a decis să se întoarcă în România pentru a ajuta România”, a afirmat Cătălin Flutur.

Oamenii de afaceri lucrează în domeniul construcţiilor civile şi industriale, producerii de mobilă, producerii de confecţii, dar comerţului sau prestărilor de servicii în Italia. Ei sunt interesaţi de investiţii în fabrica de textile de la Darabani, în domeniul confecţiilor Săveni, dar şi în domeniul extracţiilor de bentonită sau calcar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *