Întârzierea anunţării câştigătorului licitaţiei de la Cornişa s-ar putea lăsa cu sancţiuni

Primarul Ovidiu Portariuc
Primarul Ovidiu Portariuc

Întârzierea anunţării câştigătorului licitaţiei la Parcul Cornişa s-ar putea să se lase şi cu sancţiuni. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, că membrii comisiei din Primărie ar putea fi sancţionaţi disciplinar, în cazul în care se va constata că această întârziere se datorează lor şi nu firmei de experţi din Bucureşti.

Am cerut un raport scris legat de cele aproximativ patru luni cât au făcut evaluarea firmelor şi de procedura de evaluare. Să motiveze exact de ce a durat atât de mult, ce a făcut să întârzie, dacă sunt motive întemeiate tehnice legate de întârzierea care a avut loc, iar acel raport îl voi aduce la cunoştinţă. Dacă motivele întârzierii nu sunt întemeiate, dar cred că sunt întemeiate şi obiective, membrii comisiei riscă sancţiuni disciplinare„, a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta a afirmat că nu are suspiciuni în ceea ce priveşte atribuirea contractului. Rapoartele celor două comisii vor fi prezentate într-o comisie extinsă.

La licitaţia pentru parcul Cornişa s-au înscris firmele Elsaco, Electro Alfa şi Victor Construct, toate trei din Botoşani, precum şi două firme din Spania, respectiv Cyes Infraestructuras şi Grupo Empresarial Magenta.

One thought on “Întârzierea anunţării câştigătorului licitaţiei de la Cornişa s-ar putea lăsa cu sancţiuni

  1. …asa va crea DOMN’ PRIMAR locuri de munca,,,,,promise in campania sa la alegerile locale….dar pentru spanioli, nicidecum pentru botosaneni…VOTATI USL si ne vor lua spaniolii toti banii din Botosani, macar Flutur a dat de munca firmelor din Botosani a caror salariati erau cetateni ai municipiului Botosani si plateau impozit in Botosani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *