Comisar şef cercetat pentru furt de ţigări

captura tigariScandal de proporţii în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Româneşti, după ce un comisar şef a ajuns să fie bănuit că a sustras circa 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă confiscate de la un traficant. Cazul se află în atenţia Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF), a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, dar şi a Direcţiei Generale Anticorupţie, care au iniţiat o serie de cercetări.

Deocamdată, reprezentanţii acestor instituţii nu au comentat incidentul, ancheta fiind în plină desfăşurare. Între timp, ofiţerul bănuit că ar fi sustras ţigările, B.M., a intrat în concediu medical.

Totul a plecat de la o captură realizată în seara de 15 octombrie, când poliţiştii de frontieră de la SPF Româneşti l-au prins pe Daniel L. de 24 de ani transportând patru baxuri mari cu ţigări de pe malul Prutului. Ridicate, coletele au fost duse la sediu, iar pachetele de ţigări au fost numărate. Aici, susţin surse apropiate anchetei, în loc de circa 7.500 de pachete s-ar fi consemnat în procesul verbal 5.500.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *