Prefectul catre directorii de deconcentrate: In timpul serviciului nu se face politica

Costica Macaleti, prefectPrefectul Costica Macaleti va vizita primariile si institutiile deconcentrate saptamanal. Acesta le-a spus, miercuri, directorilor de deconcentrate si primarilor, in cadrul Colegiului Prefectural, ca si-a propus sa ii cunoasca mai bine si de aceea va face saptamanal astfel de vizite.

Institutia Prefectului este deschisa dialogului. Va solicit o buna colaborare cu reprezentantii Institutiei Prefectului, care au responsabilitati in acest sens. Atrag atentia sefilor institutiilor deconcentrate asupra trimiterii in termen a rapoartelor trimestriale. Nu accept intarzieri”, a spus Macaleti.

El a cerut directorilor de deconcetrate sa anunte modificarile care intervin in structurile de conducere si sa notifice plecarile in concediu si inlocuitorii.

Va atrag atentia asupra actualizarii site-urilor. Am gasit institutii care nu au actualizari la zi si informatii de care cetatenii au nevoie. Activitatea institutiilor pe care le conduceti sa nu fie afectata de campania electoral. In timpul serviciului nu se face politica”, a adaugat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *