Tractoare furate din străinătate, ridicate de la mai multe ferme din Ripiceni

tractoare furateMai multe tractoare care aparţin unor fermieri din comuna Ripiceni au fost ridicate, marţi, de poliţiştii de frontieră. Tractoarele au fost achiziţionate de la o firmă din Satu Mare, însă au fost se pare furate. Patru dintre utilaje au fost ridicate în cursul zilei de marţi, însă fermierii au fost anunţaţi că miercuri vor mai fi ridicate alte 17 tractoare. Oamenii sunt revoltaţi, pentru că au plătit sume importante de bani pentru cumpărarea maşinilor agricole, iar acum Poliţia de Frontieră le ridică.

Noi suntem cumnpărători de bună credinţă. Noi avem facturi care sunt în regulă. Am fost verificaţi de Finanţe, iar acum vin şi ne ridică tractoarele”, a declarat unul dintre fermieri.

Investigatiile in acest caz au inceput in aprilie, cand lucratorii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au aflat ca 17 tractoare in valoare de 1,2 milioane euro, care figurau ca furate din Uniunea Europeana, ar fi fost plasate de traficantii de masini in judetul Botosani. Utilajele au fost gasite in mai multe ferme din Stefanesti, Ripiceni si Manoleasa, dar au fost lasate in custodia proprietarilor. Marti insa, frontieristii au revenit pentru a le ridica in vederea expertizarii, intrucat ar avea seriile de sasiu modificate.

2 thoughts on “Tractoare furate din străinătate, ridicate de la mai multe ferme din Ripiceni

  1. DE CE NU LASA UTILAJELE LA OAMENI CU PROCESE VERBALE DE CUSTODIE IAR DACA INTRADEVAR SUNT FURATE , SA LE IA.AU NENOROCIT NISTE OAMENI CARE S-AU INDATORAT IN BANCI.RUSINE RUSINE ,MAI ALES CA LA CAMIOANE SI UTILAJE ACTELE DE LA RAR VIN CU CONFIRMARE DE LA BUCURESTI IN 7 ZILE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *