Înfiinţarea Spitalului din Darabani acceptată de Guvern

Spitalul orăşenesc din Darabani urmează a fi reînfiinţat până la sfârşitul lunii noiembrie, ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani, a declarat senatorul UNPR Şerban Mihăilescu. Potrivit acestuia, Guvernul a adoptat, marţi, o hotărâre privind transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani din subordinea Consiliului Local Darabani în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

„Acum, urmează ca în acel mai scurt timp să facem protocolul de predare-primire şi pe baza acestui protocol Spitalul Judeţean Mavromati, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, va amenaja secţia exterioară de la Darabani”, a afirmat Mihăilescu.

Spitalul Orăşenesc din Darabani a fost desfiinţat anul trecut, în baza Hotărârii de Guvern 345. Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ urmează să preia atât patrimoniul, cât şi personalul pe care spitalul din Darabani l-a avut până la desfiinţa

One thought on “Înfiinţarea Spitalului din Darabani acceptată de Guvern

  1. merg si aia la judetean sa intre in ghearele lu MURARASU care tae si spanzura. au preluat si celelalte spitale si face ea ce vrea si urla la lume ca descreierata daca se duce cineva sa intrebe ceva. am avut ocazia sa intru in biroul ei si nici nu am terminat de spus ce aveam ca a inceput sa raga la mine am zis ca e sarita de pe fix. apoi a inceput sa urle la subordonatii ei parca ar fi vorbit cu niste carpe. de ce tineti cotofana aia acolo oameni buni? nu o aude nimeni cum urla si cum isi bate joc de oameni? cand eram la spitalul nostru nu era asa ceva. dati-o jos pe descreierata aia ca nu mai are mult si ajunge la psihiatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *