Întârzieri nepermise la anunţarea câştigătorului licitaţiei de la parcul de agrement Cornişa

primaria BotosaniMunicipalitatea întârzie să anunţe câştigătorul la licitaţia pentru desemnarea constructorului la parcul de agrement Cornişa, cu toate că termenele au expirat de foarte mult timp. Din motive greu de înţeles, Primăria Botoşani nu a stabilit firma care va lucra pentru 20 de milioane de euro.

Miza este foarte mare, iar primarul Ovidiu Portariuc susţine că urmează să analizeze poziţia experţilor la care a apelat în acest caz.

Luni după-amiază, am primit raportul comisiei de experţi. A fost finalizat acest raport. Am încercat in dimineata asta (n.r.- marţi) să lecturez, să văd exact punctul lor de vedere, dar. din pacate, a intervenit problema cu ADOR”, a declarat Portariuc.

Comisia de experţi are rol consultativ, cei care vor stabili câştigătorul licitaţiei fiind membrii Comisiei de licitaţie din Primărie. Comisia din Primărie are o poziţie faţă de firma câştigătoare (agreată fiind o firmă spaniolă), iar cea de experţi o altă poziţie.

S-a apelat la firma specializată tocmai pentru a nu exista suspiciuni. Comisia vine şi exprimă punctul de vedere şi decizia finală şi-o asumă executivul„, a adăugat primarul.

La licitaţia pentru parcul Cornişa s-au înscris firmele Elsaco, Electro Alfa şi Victor Construct, toate trei din Botoşani, precum şi două firme din Spania, respectiv Cyes Infraestructuras şi Grupo Empresarial Magenta.

One thought on “Întârzieri nepermise la anunţarea câştigătorului licitaţiei de la parcul de agrement Cornişa

  1. Ba,Portariuc da naibii drumul la proiect ca pierdem o gramada de bani europeni,mai lasa interesele deoparte,ca sa faci ceva e tare greu!LAS SA SE FACA CEVA FRUMOS SI ATRACTIV IN ORASUL ASTA! Orcum deja ai intarziat pre mult si nu miroase a treaba curata!!! tOTUSI DA DRUMUL LA PROIECT!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *