Nova Apaserv concediază juriştii societăţii

Nova ApaservSocietatea comercială Nova Apaserv a decis, marţi după-amiază, concedierea tututor celor opt jurişti ai societăţii, ca urmare a externălizării Serviciului juridic. Administratorul public al judeţului, Radu Judele, care este şi reprezentantul Consiliului Judeţean în structurile de conducere ale Nova Apaserv, a declarat, pentru BotosaniNews, că decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie, în vederea reducerii cheltuielilor de personal.

În următoarele etape, Nova Apserv are în vedere externalizarea şi a serviciilor de cotabilitate, dar şi a celor comerciale, care se referă la citirea contorilor, facturare şi încasare.

Consiliul de administraţie al operatorului de apă a decis, tot marţi, limitarea fondului de salarii al societăţii la 800.000 lei/lună.

4 thoughts on “Nova Apaserv concediază juriştii societăţii

  1. Au mai externalizat si la spitalul judetean,dializa(Munteanu si Oprisanu iau din chirie 60 mii Euro)laboratorul aceliasi unitati bolnavii facand analize la laboratoarele private.Dar daca se poate face un bisnis il facem ca face bine la buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *