Primarul Ovidiu Portariuc: Dacă ADOR nu vine într-o săptămână cu soluţii pentru prinderea câinilor fără stăpân, patrupedele vor pleca la Constanţa

ovidiu portariuc si reprezentantii ADORPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei ADOR, cu care a discutat despre situaţia câinilor fără stăpân şi în special despre contractul cu firma Puppy Vet Constanţa, care ar fi trebuit să preia patrupedele.

Primarul a dat Asociaţiei ADOR un termen de o săptămână pentru a veni cu o soluţie mai bună pentru adopţiile în masă. În caz contrar, animalele vor pleca spre firma din Constanţa.

In urma discutiilor, am ajuns la o concluzie acceptata de ambele parti si anume la anumite masuri care se vor lua pe termen scurt, mediu si lung. Bineinteles ca din punctul nostru de vedere nu putem opri actiunea legata de strangerea cainilor comunitari si tocmai de asta am cerut si sprijinul ADOR si intelegere, le-am cerut sprijinul in desfasurarea actiunilor ulterioare, drept urmare pe termen scurt s-a convenit ca in maxim o saptamana reprezentantii ADOR sa gaseasca o asociatie sau societate care poate sa realizeze acelasi lucru pe care l-a realizat societatea pe care am propus-o noi si anume adoptii de masa. Daca dumnealor vor veni in termen de o saptamana cu varianta alternativa suntem de acord ca respectiva activitate sa fie cedata de Primarie catre societatea pe care o recomanda domniile lor. Daca nu, incepand de pe data de 28 suspendarea contractului va inceta si vom relua actiunea care a fost inceputa ieri in municipiul Botosani si anume strangerea si adoptia in masa a cainilor fara stapan”, a declarat Portariuc.

2 thoughts on “Primarul Ovidiu Portariuc: Dacă ADOR nu vine într-o săptămână cu soluţii pentru prinderea câinilor fără stăpân, patrupedele vor pleca la Constanţa

  1. …chiar daca renumita firma nu respecta nici o norma din cele prevazute in legea pentru protectia animalelor??? cum asa, botosanene cu liceu si primarie?!!!

  2. Pe cand o solutie legala si impotriva celor care ne caca si ne pisha in fiecare dimineata si seara, cu javrele si cu pisicile lor, putinele spatii verzi ramase in municipiu ? Au innebunit cu totii…Cum iesi dimineata afara din casa, calci in rahatii de caine si de pisica .O sa inceapa unii sa ii otraveasca daca nu se vor lua masuri !!! Dau si eu o mana de ajutor, daca trebuie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *