Zeci de kilograme de peşte confiscat de poliţiştii de frontieră

peste confiscatÎn urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal unor bărbaţi, care transportau 74 kilograme de peşte, fără a deţine documente legale.

În data de 16 noiembrie, în jurul orelor 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, au oprit pentru control, pe raza oraşului Ştefăneşti, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, în care se aflau cetăţenii români Ilie C., de 28 de ani şi Petru B., de 52 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia a fost descoperită cantitatea de 74 kilograme de peşte, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “deţinerea/transportul/comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi a produselor din peşte” documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *