Anvelope umflate cu ţigări de contrabandă

tigariEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca-Costeşti a descoperit ascunse şi nedeclarate în roata de rezervă a autoturismului, 1.200 de ţigarete.

 În data de 16 noiembrie, în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Dorin G., de 59 de ani, cetăţean român, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 1.200 ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 270 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind reţinut până la plata amenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *