Cuşti nemţeşti pentru câinii de la padocurile municipalităţii

custi pentru cainiReprezentantii Ador au montat, duminică, la adăpostul public Botosani şapte cuşti cu mai multe intrări, donate de fundaţia germana Pro Canes pentru căţeii din sectorul vechi al padocului. Acesti catei nu au primit iarna trecuta custi si nu puteau rezista inca o iarna in frig. In acest moment toate boxele padocului public Botosani beneficiaza de custi din pal, cu mai multe intrari, donate de Pro Canes si donatorii Asociatiei Ador din Europa.

custi pentru cainiTot duminică reprezentantii Ador au montat la padocul public, in sectorul vechi al acestuia, 30 de boluri cu suport, donate de iubitorii de animale din Europa,pentru ca si acesti catei sa poata manca din castroane si nu de pe jos hrana, care se amesteca pana acum cu urina si fecalele.

Fundatia germana Pro Canes doneaza intreaga cantitate de hrana uscata cu care sunt hraniti cateii din padocul public Botosani.

One thought on “Cuşti nemţeşti pentru câinii de la padocurile municipalităţii

  1. Poate doreste asociatia germana sa mai culeaga de pe la noi vreo 1000 de caini vagabonzi, sa-i ingrijeasca acolo. Sa nu mai cheltuie saracii, cu transportul. Oricum, nu ramanem fara patrupede. Au grija tot oamenii sa mai arunce niste pui pe la tomberoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *