Secretarul de stat Iulian Matache a vizitat, sâmbătă seară, şi Dorohoiul

Iulian Matache la DorohoiPentru câteva ore, sâmbătă, 17 noiembrie, Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, însoţit de Doina Federovici, candidat pentru un post de senator în Parlamentul României, deputatul Andrei Dolineaschi şi nu în ultimul rând de Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi au fost prezenţi în mai multe zone din municipiul Dorohoi şi comuna Leorda.

„La invitaţia mea și a domnului primar Alexandrescu, a venit domnul Iulian Matache, la Dorohoi. Cu sprijinul lui am obţinut 96 de apartamente ANL în 2009, am obținut Sala de Sport din Dorohoi, reabilitarea termică a blocurilor prin programul cofinanţării a Centrului Dorohoiului și reabilitarea drumurilor din Dumbrava Roşie.”, a spus deputatul Andrei Dolineaschi.

Scopul vizitei a fost atât prezentarea blocurilor ANL din strada 1 Decembrie, la care secretarul de stat Iulian Matache și-a adus un aport important, începerea lucrărilor de infrastructură din Cartierul Dumbrava Roșie cât şi atragerea de noi fonduri pentru realizarea altor obiective importante pentru Dorohoi.
 
„Am lângă mine unul din oamenii care m-au ajutat cel mai mult în finanțările pe care le-am făcut în municipiul Dorohoi în perioada scurtă în care am fost şi noi la guvernare în ultimii patru ani. Vă reamintesc câteva obiective importante: blocurile ANL din strada 1 Decembrie, Sala de sport și alte obiective. Pentru un primar este foarte important ca la Bucureşti să aibă o reprezentare bună şi oameni la care să apeleze în momentul când are nevoie pentru comunitate.”, a ținut să menționeze primarul Dorin Alexandrescu.

Demnitarul a stat de vorbă cu oamenii și s-a arătat disponibil pentru finanțarea unui nou proiect de locuinte ANL, dar şi amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din acea zonă.

„Sunt mândru că sunt la dumneavoastră în oraș, sunt mândru că m-ați invitat aici alături de dumneavoastră şi de fiecare dată când vin, vin cu plăcere. Spuneau colegii mei că eu sunt sprijinul, însă eu sunt doar o rotiță, dar împreună cu colegii mei, voi face tot posibilul astfel încât să vă ajut pentru ca în municipiul dumneavoastră să fie mai bine.”, a  precizat Iulian Matache.

Aceştia au fost prezenți şi la Sala de sport din comuna Leorda, unde din discuţiile avute cu localnicii au încercat să atragă copiii către sport și mișcare, subliniind cât de importantă este o asemenea investiţie pentru tineri din zonă.

„Noi venim în fața dumneavoastră cu fruntea sus, ne uităm în ochii dumneavoastră, dar important pentru noi nu este doar infrasctructura ci şi sănătatea, cutura şi viitorul nostru.”, a spus Doina Federovici, candidat pentru un post de senator în Parlamentul României.

După turul de forţă făcut în zona noastră, la blocurile ANL din Dorohoi, la Sala de Sport de la Leorda, în cartierul Dumbrava Roşie şi în cartierul Olinescu, delegaţia a avut o întâlnire cu primarii şi oamenii de afaceri din zonă.

One thought on “Secretarul de stat Iulian Matache a vizitat, sâmbătă seară, şi Dorohoiul

  1. In sase luni de cand PSD guverneaza nu si-a gasit timp sa vina. Acum o face, promite si apoi uita pentru ca Botosaniul va ramane doar un judet de unde se agata hgarta in cui pentru Ponta si ai lui. Urat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *