Ţurcanu şi-a deschis abator. Vezi unde!

inaugurare abator florea carn Familia preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, are, de duminică, abator. Noul spaţiu de producţie a fost inaugurat, oficial, duminică, în cadrul unui eveniment la care au luat parte zeci de primari din judeţul Botoşani, dar şi numeroşi oameni politici. Abatorul a fost sfinţit, el urmând să înceapă să producă de luni.

Abatorul este deschis la Dracşani, în satul natal al lui Florin Ţurcanu. El va funcţiona pe firma Florea Carn, al cărui asociat unic este Florea Ţurcanu, tatăl preşedintelui CJ.

inaugurare abator florea carnDe altfel, Florin Ţurcanu neagă orice implicare în firmă atât a lui, cât şi a fratelui său, Mihai Ţurcanu, care este preşedinte la Autoritatea Naţională Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. De altfel, Mihai Ţurcanu a fost prezent şi el la inaugurarea abatorului.

Şeful spune că afacerea aparţine 100% tatălui său, care deţine şi o fermă de animale cu 1.800 oi, 500 capre, 280 vaci şi aproximativ 1.000 de porci.

Atâta timp cât Florea Ţurcanu este unic acţionar, cum poate cineva să spună că este abatorul meu?”, a spus Florin Ţurcanu.

În noul abator vor lucra peste 20 de angajaţi. El va tăia atât bovine, cât şi ovine, care vor proveni din ferma proprie, dar şi din achiziţie.

Abatorul din Dracşani a fost cumpărat în urmă cu trei ani de la un lichidator, el costând atunci peste 100.000 de lei. Între timp, el a fost modernizat.

11 thoughts on “Ţurcanu şi-a deschis abator. Vezi unde!

  1. DOMN TURCANU,NU ACOPERI RAHATUL,CUM ACOPERA PISICA. IN URMA CU CEVA ANI,TOT CU ACHIZITI DE ANIMALE,ITI OCUPAI TIMPUL. SPUNE DREPT CINE DINTRE PARLAMENTARI DIN 2000-2004 TE A SCOS DIN PUSCARIE,DOMN PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN PLUS POLITIA?????/?VREAU SA JURI IN FATA PRESEI CA NU ESTE ADEVARAT?

  2. nu se deschidea niciodata daca nu vota prostimea pe turcanu la consiliu…tatal sau e admin unic si a fost ajutat de toate autoritatile din bt sa ddeschida…dace acesta deschidere vine tocmai in timpul guvernarii lui fiu su?

  3. băi cum prosperă unii când sunt cu ciolanul în mână… Asta i la tine Turcane… familia sănătosă… fata înghite pe la bucale… voi să fiți sănătoși… ești în gaură, vei rămâne în gaură… Panaramă ce ești, va avea dumnezeu grijă de tine din cauza ta … a murit pnl la bt și lumea se va îndrepta mai degrabă spre pp dd decât cu tine!!!! DEMISIA!!!!

  4. in tara asta daca faci ceva esti deja hot,dar daca vine un strain poate sa faca ce vrea pentru ca noi suntem romani prosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *