Secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, în vizită în Botoşani

vizita secretar de stat in ministerul dezvoltarii, iulian matache
Prefectul Costică Macaleţi şi secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Iulian Matache

Aflat într-o vizită de lucru la Botoşani, Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, s-a întâlnit astăzi cu prefectul judeţului.

Discuţiile s-au axat în principal pe finanţările pe care MDRT le va pune la dispoziţie în anul 2013 pentru proiectele întocmite la nivelul judeţelor, acestea vizând mai multe domenii majore. Este vorba despre modernizarea drumurilor judeţene şi comunale, a sistemelor de apă şi canalizare, dar şi de reabilitarea şi dotarea dispensarelor şi a cabinetelor medicale din grădiniţe şi şcoli.

„Practic se doreşte dotarea acestor cabinete cu aparatură medicală care să permită consultaţii şi analize pentru care micii pacienţi să nu se mai ducă la spital. Fondurile necesare au fost prinse în bugetul pe anul viitor, aşa cum a fost transmis către Ministerul Finanţelor Publice.”, a declarat la Botoşani Iulian Matache.

Secretarul de stat a susţinut proiectele botoşănene şi în mandatul din 2009 de la MDRT, perioadă în care au fost finanţate şi realizate săli de sport, precum cele de la Dorohoi şi Hudeşti, blocurile ANL din Dorohoi, sau reabilitări termice ale imobilelor.

„Domnul Matache a fost şi până acum un sprijin pentru botoşăneni. I-am mulţumit pentru vizită şi pentru veştile bune şi m-a asigurat că vom colabora foarte bine şi de acum încolo.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi după vizita oficialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *