Cărţi donate de Gabriel-Augustin Alecsandru la Biblioteca din Stăuceni

De ziua internațională a studenților, candidatul Alianței România Dreaptă pentru un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel-Augustin Alecsandru, împreună cu echipa sa de campanie a făcut o donație de carte pentru Biblioteca comunei Stăuceni.

Cărțile fac parte din colecțiile personale ale membrilor echipei candidatului ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani  și se adresează vârstei școlare.

Cu această ocazie, Gabriel-Augustin Alecsandru le-a adresat copiilor din comună o promisiune certă. În calitate de deputat, el va oferi, chiar din primul an de mandat, o bursă de merit elevului cu cele mai bune rezultate la învățătură, așa cum cu siguranță se va întâmpla și cu elevii din alte localități ale județului.  Îmi doresc, așa cum am mai făcut și cu alte ocazii, să-i stimulez pe copii spre performanță. România are copii și tineri foarte inteligenți. Ne mândrim când ai noștri ajung să studieze la marile universități din lume, dar facem atât de puține pentru ei cât sunt aici în țară. Copiii sunt viitorul acestei țări și trebuie sprijiniți, de aceea ca deputat care va reprezenta populația acestei comune, voi oferi în fiecare an o bursă de merit elevului cu cele mai bune rezultate, pentru a putea studia mai departe la o facultate de prestigiu. Am învățat de la profesorii mei de la liceul <<Dimitrie Negreanu>>, cărora doresc să le mulțumesc pe această cale pentru dăruirea de care au dat dovadă în formarea mea, că fără efort, fără dorință de a performa, nu există reușită”, a declarat Gabriel Augustin Alecsandru, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

 

 

Gabriel Augustin Alecsandru și-a luat angajamentul că va lupta pentru drepturile studenților fiindu-i cunoscută situația lor deloc îmbucurătoare. Sunt permanent în contact cu tinerii, elevi și studenți, și le cunosc foarte bine situația, având în vedere ca și eu am fost student. Știu că dorința lor este să aibă mai multe locuri subvenționate de stat la cămin, precum și posibilitatea de a obține burse mai mari din partea statului. Neglijența cu care au fost tratați tinerii, și aici mă refer și la elevi și la studenți, trebuie să dispară. Mă voi lupta pentru ei în Parlament, a  mai spus Gabriel-Augustin Alecsandru.

3 thoughts on “Cărţi donate de Gabriel-Augustin Alecsandru la Biblioteca din Stăuceni

  1. bn ca a inceput campania sa duca si el niste carti,sa vada lumea ca este om bun,ca pana acum nu a putut dona, este un mincinos si prefacut ca toti din ARD!!!

  2. Eu mi-amintesc ca omul chiar a mai facut si alte actiuni, nu doar pe asta.Chiar si de donatii de carte. Dar nu am nicio vina nici eu nici el ca nu cunosti asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *