Gabriel Alecsandru: Tinerii nu sunt reprezentaţi deloc de guvernarea USL

Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru

Victor Ponta, zis şi “copiuţă”, este unul dintre cei mai tineri premieri pe care România i-a avut vreodată, însă programul său politic, nu se adresează deloc tinerilor.Tinerii îşi doresc locuri de muncă, locuinţe, dezvoltarea mediului de afaceri prin crearea de facilităţi fiscale, sprijinirea proiectelor iniţiate de organizaţiile de tineret, dar şi posibilităţi reale de accesare a fondurilor în vederea înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor, precum şi oportunităţi de petrecere a timpului liber- terenuri de sport, locuri de socializare etc. Toate aceste dorinţe, absolut fireşti, nu se regăsesc în programul său politic, preocuparile sale fiind cu totul altele.

Ponta nu doar că nu are stabilite nişte priorităţi clare pentru tineri, dar susţine că a întregit salariile românilor, lucru ineficient în contextul scumpirilor cauzate de inflaţia ridicată din ultimele 6 luni, rupând din fondurile de la investiţii. Este ruşinos faptul că dumnealui nu se gândeşte la generaţia din care face parte, şi nu le oferă tinerilor şansa de a-şi întemeia o familie, aici, acasă.

 

“Am citit programul politic al domnului Ponta pe site-ul dumnealui şi am rămas dezamăgit, chiar oripilat, de faptul că, domnia sa, deşi este unul dintre cei mai tineri premieri pe care i-a avut România, nu se gândeşte la tineri, la dorinţele pe care aceştia le au, la faptul că ei reprezintă viitorul acestei ţări. Eu candidez pentru un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoşani, mă adresez tuturor categoriilor sociale şi am o ofertă mai consistentă pentru tinerii din acest colegiu, decât are el pentru tinerii din România. Îmi doresc ca prin comportamentul meu, în calitate de deputat, să schimb mentalitatea românilor cu privire la profilul parlamentarului român. Majoritatea oamenilor s-au săturat de actuala clasa politică şi vor tineri, oameni noi care se implică activ în viaţa comunităţii. Ce fel de tânăr este domnul Ponta care nu a făcut decât să taie din fondurile de la investiţii, care puteau aduce locuri de muncă şi salarii bune  românilor”, a declarat Gabriel-Augustin ALECSANDRU, candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoşani.

Sursa: comunicat presa

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru: Tinerii nu sunt reprezentaţi deloc de guvernarea USL

  1. Foarte mare dreptate are acest domn, candidatul ARD-ului. Eu sunt tanar, abia am terminat liceul si nu am unde sa lucrez. Si Portariuc in campanie a promis 2000 locuri de munca pentru botosaneni, locuri care intarzie sa apara, sau chiar nu vor aparea. Asa ca trebuie sa facem ceva, sa facem o schimbare, sa alegem un om care se gandeste la noi, la tinerii acestei comunitati care vor sa munceasca.

  2. Iin acest moment, cand PDL nu va mai avea nevoie de masca Aliantei Romania Dreapta pentru a-si acoperi mizeriile si nenorocirile din trecut, abia atunci urmasii lui Traian si Boc vor avea limpede si clar in fata ochilor dezastrul pe care l-au nascut din mult prea multa lacomie, prosternare in fata unei singure voci si lipsa de empatie cu adevaratele probleme ale romanilor.

    O alta eroare capitala de imagine e sa strige tocmai alde Videanu, Udrea si Anastase catre Guvernul Ponta ca ar fi vinovat de blocarea fondurilor europene, cand principala raspundere a incetarilor platii de catre UE o poarta exact catastrofele din Guvernul Boc si MRU.

    Si la fel de penibil si auto-acuzator e sa-i auzi pe fruntasii pedelisti cum o ard impotriva dezastrului economic care a pus sau se pregateste sa puna stapanire pe Romania, de ca si cum nu ei ar fi fost autorii lui – daca exista – din moment ce au administrat singuri tara in ultimii patru ani.

    Drama e ca pe langa aceste probleme serioase de administrare a imaginii, mai bine spus de distrugere a ei, in ARD si-au facut loc si cativa incepatori care, in dorinta lor de a parveni cat mai repede, debiteaza niste fantasmagorii de te ia lesinul mintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *